Ook met uw B&B op deze website? Mail naarinfo@bed-and-breakfast-sohier.be

Een Bed and Breakfast vinden in Nijlen

Er zijn verschillende manieren om een Bed and Breakfast te vinden in Nijlen. U kan een reisbureau binnenstappen, of rechtstreeks naar de Toeristische Dienst stappen. Daar kan men u al helpen. Reisbrochures zijn een ander middel, maar online boeken is veruit het meest aangewezen. Als u avontuurlijk genoeg bent kan u er op uit trekken en hopen dat u een B&B tegenkomt. Dit is voor de avonturiers. Wij raden echter aan om op voorhand uw zaakjes in hand te nemen!
Bed and Breakfast Nijlen
Bekijk goedkope B&B’s in Nijlen

Welke soorten B&B’s zijn er?

De laatste jaren zijn B&B geweldig in opmars gekomen. Wanneer u op zoek gaat naar een geschikte Bed en Breakfast telt uiteraard het budget mee. Sommigen onder u zijn al lang tevreden met een kamer met bed, wasgelegenheid en ’s morgens een simpel ontbijt vooraleer ze de deur uitstappen. Maar er is meer te verkrijgen. Anderen willen een korte vakantie met alles er op en er aan. Een luxe B&B dus. Hét onderscheid is het interieur. Veel luxe B&B’s zijn heuse kamers die beter ingericht zijn dan een hotelkamer! Er bestaan in Nijlen Bed en Breakfasts met jacuzzi er bovenop. Al naargelang uw persoonlijke stijl kan je ook gaan voor een hippe B&B. Goed zoeken is de kunst!

Voorzieningen van een B&B

  • Breakfast
  • Prima bedden
  • Douche
  • Toilet
  • Haardroger
  • WiFi
  • TV
  • Parking

Een indruk van de mooiste B&B’s in Nijlen

Hoe herkent u een succesvolle Bed and Breakfast?

Zoals met zoveel dingen is het “het eerste gezicht” dat bepaalt of u goed zit. Hebt u een luxe B&B geboekt, moet het ook een luxueus beeld zijn dat u krijgt. En dat geldt voor elke B&B. Verder doet een vriendelijk voorkomen van uw gastheer/vrouw al wonderen. Ook de omgeving telt mee. U boekt geen landelijke B&B om dan terecht te komen op een landelijke weg waar verder niets te zien is!

Uw Bed and Breakfast in de Spotlight?

Het belang van reviews lezen

Eens u een – naar uw mening – een geschikte B&B gevonden hebt, is het aan te raden om eens te gaan snuisteren op de website van de Bed en Breakfast van uw keuze. Daar staat wellicht een blog te zien, of zijn er reviews. Daar kan je veel nuttige informatie halen en eventueel uw mening herzien. Het is immers van belang om een geslaagde vakantie te hebben.

Bij ontvangst tips gekregen van de gastvrouw, en niet de typische toeristische trekjes maar echte hotspots in Nijlen! De kamer was zalig en ruim. Het ontbijt was subliem en super sympathieke gastvrouw!
– Petra

b&b Nijlen

Bed and Breakfast met erkenning?

Een B&B met erkenning zal uiteraard veel meer vertrouwen wekken dan één zonder erkenning. Het betekent immers dat uw gekozen bestemming voldoet aan de basisvoorwaarden en uitbatingsnormen. Daarbovenop kunnen de desbetreffende erkende B&B’s sterren krijgen. Zoals een hotel zeg maar. Ga dus bij voorkeur op zoek naar een Bed and Breakfast waar het gele plakkaatje aan de gevel hangt, tel het aantal sterren en u weet al deels dat u goed zit!

Voordelen van een B&B in Nijlen met erkenning

Een voordeel van een B&B met erkenning in Nijlen vertelt u onmiddellijk dat de kamers voldoen aan de gestelde voorwaarden van de Toeristische Dienst. Zo zal een B&B met één of meerdere sterren een privé badkamer hebben. Iets wat voor veel mensen toch belangrijk is. U zal in een deftig bed liggen en het ontbijt zal voldoen aan de normen zoals een ontbijt betaamt. Dit alles bijeen genomen zal u zich bij aankomst in Nijlen al direct sinjoor voelen!

Bekijk goedkope B&B’s in Nijlen

Bezienswaardigheden in de provincie Antwerpen

De provincie Antwerpen is vrij uitgestrekt. Alleen al voor de stad Antwerpen zijn er tal van bezienswaardigheden te bezichtigen. Een voordeel van de stad zijn de talrijke B&B’s waar u kan overnachten en ontbijten en op ontdekkingsreis te gaan. Al de bezienswaardigheden opsommen zou een hele lijst opleveren. Wanneer wee één bezienswaardigheid opnoemen van Antwerpen, komen we uit bij de Grote Markt. Daar ziet u achter het standbeeld van Brabo het imposante stadhuis. Wanneer u met uw neus voor u kijkt heb je aan de rechterkant de stadswinkel. Te vergelijken met de toeristische dienst. Daar moet u zijn om alles over Antwerpen te bezichtigen.

Waar staat de provincie Antwerpen om bekend?

Het Stadhuis hebben we al opgenoemd. Maar er is o zo veel meer, waar deze prachtige stad om bekend is. Zo is Antwerpen bekend en beroemd om zijn wereldhaven. Het is immers de tweede grootste haven van Europa (na Rotterdam). Naast de haven is Antwerpen ook bekend om zijn diamant. Er is dan ook een heuse “Diamantwijk” in de stad. Deze bevindt zich in de zone Pelikaanstraat. U vindt er de éne diamantzaak naast de andere. Er is zelfs de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan een diamantslijperij. Een boeiende belevenis en ontdekking.

Welke activiteiten kunt u doen in de provincie Antwerpen?

Antwerpen leeft! Dat wil dus zeggen: genoeg activiteiten te doen in bruisend Antwerpen. Wat de haven alleen al betreft, zijn er georganiseerde rondvaarten die u kan doen. U kan kiezen welke rondvaart u kiest. Over de diamantwijk hebben we al gezegd dat de mogelijkheid er is om eens te bezichtigen hoe een ruwe diamant een fijn juweel wordt. Maar daarnaast zijn er tal van musea die u kan bezichtigen. Er is voor elk wat wils. En dan heb je nog elke zondag de “Vogeltjesmarkt”. Een grote markt die werkelijk de moeite is om eens af te wandelen. Een goede raad, begeef u naar de Stadswinkel en begin daar om ideeën op te doen!

Tips om een goede Bed and Breakfast in Nijlen te vinden

Waar vindt u nu een goede B&B in Nijlen? We zeiden het al: wandelt u door de stad en het loopt tegen de avond wordt het hoogtijd om uit te kijken naar de gele schildjes. Dit houdt uiteraard het risico in dat u niks vindt. Beter is om op voorhand online te boeken. U kan rustig en tijdig uw keuze maken. Op een goede website kan u verschillende criteria ingeven (prijs, plaats, soort B&B, …). U weet meteen waar u aan toe bent. Nog een laatste tip: ga ook op zoek naar een Bed and Breakfast juist buiten Nijlen, en ontdek de voordelen ervan!

Bekijk goedkope B&B’s in Nijlen

Meest bezochte gemeenten in Antwerpen

Antwerpen | Boom | Mechelen | Borsbeek | Duffel | Schoten | Turnhout | Mortsel | Brasschaat | Geel | Hoboken | Mol | Lier

You might be also interested in