Ook met uw B&B op deze website? Mail naarinfo@bed-and-breakfast-sohier.be

Een Bed and Breakfast vinden in Londerzeel

Er zijn verschillende manieren om een Bed and Breakfast te vinden in Londerzeel. U kan een reisbureau binnenstappen, of rechtstreeks naar de Toeristische Dienst stappen. Daar kan men u al helpen. Reisbrochures zijn een ander middel, maar online boeken is veruit het meest aangewezen. Als u avontuurlijk genoeg bent kan u er op uit trekken en hopen dat u een B&B tegenkomt. Dit is voor de avonturiers. Wij raden echter aan om op voorhand uw zaakjes in hand te nemen!
Bed and Breakfast Londerzeel
Bekijk goedkope B&B’s in Londerzeel

Welke soorten B&B’s zijn er?

De laatste jaren zijn B&B geweldig in opmars gekomen. Wanneer u op zoek gaat naar een geschikte Bed en Breakfast telt uiteraard het budget mee. Sommigen onder u zijn al lang tevreden met een kamer met bed, wasgelegenheid en ’s morgens een simpel ontbijt vooraleer ze de deur uitstappen. Maar er is meer te verkrijgen. Anderen willen een korte vakantie met alles er op en er aan. Een luxe B&B dus. Hét onderscheid is het interieur. Veel luxe B&B’s zijn heuse kamers die beter ingericht zijn dan een hotelkamer! Er bestaan in Londerzeel Bed en Breakfasts met jacuzzi er bovenop. Al naargelang uw persoonlijke stijl kan je ook gaan voor een hippe B&B. Goed zoeken is de kunst!

Voorzieningen van een B&B

  • Breakfast
  • Prima bedden
  • Douche
  • Toilet
  • Haardroger
  • WiFi
  • TV
  • Parking

Een indruk van de mooiste B&B’s in Londerzeel

Hoe herkent u een succesvolle Bed and Breakfast?

Zoals met zoveel dingen is het “het eerste gezicht” dat bepaalt of u goed zit. Hebt u een luxe B&B geboekt, moet het ook een luxueus beeld zijn dat u krijgt. En dat geldt voor elke B&B. Verder doet een vriendelijk voorkomen van uw gastheer/vrouw al wonderen. Ook de omgeving telt mee. U boekt geen landelijke B&B om dan terecht te komen op een landelijke weg waar verder niets te zien is!

Uw Bed and Breakfast in de Spotlight?

Het belang van reviews lezen

Eens u een – naar uw mening – een geschikte B&B gevonden hebt, is het aan te raden om eens te gaan snuisteren op de website van de Bed en Breakfast van uw keuze. Daar staat wellicht een blog te zien, of zijn er reviews. Daar kan je veel nuttige informatie halen en eventueel uw mening herzien. Het is immers van belang om een geslaagde vakantie te hebben.

Bij ontvangst tips gekregen van de gastvrouw, en niet de typische toeristische trekjes maar echte hotspots in Londerzeel! De kamer was zalig en ruim. Het ontbijt was subliem en super sympathieke gastvrouw!
– Petra

b&b Londerzeel

Bed and Breakfast met erkenning?

Een B&B met erkenning zal uiteraard veel meer vertrouwen wekken dan één zonder erkenning. Het betekent immers dat uw gekozen bestemming voldoet aan de basisvoorwaarden en uitbatingsnormen. Daarbovenop kunnen de desbetreffende erkende B&B’s sterren krijgen. Zoals een hotel zeg maar. Ga dus bij voorkeur op zoek naar een Bed and Breakfast waar het gele plakkaatje aan de gevel hangt, tel het aantal sterren en u weet al deels dat u goed zit!

Voordelen van een B&B in Londerzeel met erkenning

Een voordeel van een B&B met erkenning in Londerzeel vertelt u onmiddellijk dat de kamers voldoen aan de gestelde voorwaarden van de Toeristische Dienst. Zo zal een B&B met één of meerdere sterren een privé badkamer hebben. Iets wat voor veel mensen toch belangrijk is. U zal in een deftig bed liggen en het ontbijt zal voldoen aan de normen zoals een ontbijt betaamt. Dit alles bijeen genomen zal u zich bij aankomst in Londerzeel al direct sinjoor voelen!

Bekijk goedkope B&B’s in Londerzeel

Bezienswaardigheden in de provincie Vlaams-Brabant

De hoofdstad van Vlaams-Brabant is Leuven. Het is mooi om te bekijken zo ’s avonds laat, waar al die vlijtige studenten een terrasje doen. Leuven is immers de plaats waar vele studenten vertoeven. Maar u boekt natuurlijk geen citytrip om alleen maar studenten aan “het werk” te zien. De Sterrenwacht is bijvoorbeeld ook gevestigd in Vlaams-Brabant. Best de moeite om te bezichtigen. Vlaams-Brabant heeft echter nog veel meer in zijn mars. Verscheidene musea zijn zonder meer een bezoek waard, zoals het suikermuseum, het Africamuseum en het museum Hof Van Melijn.

Waar staat de provincie Vlaams-Brabant om bekend?

Er is veel te doen en te beleven op het vlak van toerisme in de provincie Vlaams-Brabant. Maar de hoofdstad van deze provincie, namelijk Leuven is ook bekend op een heel ander gebied. U vindt daar als het ware een dorp van universiteiten en hospitalen. In deze hospitalen komen patiënten van zelfs heel de wereld om hier behandeld te worden voor hun kwaal. De Universitaire Ziekenhuizen van Leuven zijn dan ook wereldbekend. Hetzelfde geldt voor de Universiteiten. Wanneer uw kind afstudeert aan een universiteit van Leuven, zit hij of zij gegarandeerd goed.

Welke activiteiten kunt u doen in de provincie Vlaams-Brabant?

Er zijn veel kerken in Vlaams-Brabant die u kan bezichtigen. Degene die echter uit het oog springt en die u zeker niet mag missen is de Basiliek van Scherpenheuvel. Binnenin de Basiliek zal u stil worden van het gene u ziet. Buiten staan er kraampjes opgericht waar u een kaarsje kan branden voor een dierbare en in de zomer staan er langsheen het domein kraampjes en winkeltjes waar u één of andere snuisterij kan kopen. Er is ook een toeristische dienst waar u best eens langs gaat om te ontdekken wat er allemaal te beleven valt in deze streek.

Tips om een goede Bed and Breakfast in Londerzeel te vinden

Waar vindt u nu een goede B&B in Londerzeel? We zeiden het al: wandelt u door de stad en het loopt tegen de avond wordt het hoogtijd om uit te kijken naar de gele schildjes. Dit houdt uiteraard het risico in dat u niks vindt. Beter is om op voorhand online te boeken. U kan rustig en tijdig uw keuze maken. Op een goede website kan u verschillende criteria ingeven (prijs, plaats, soort B&B, …). U weet meteen waar u aan toe bent. Nog een laatste tip: ga ook op zoek naar een Bed and Breakfast juist buiten Londerzeel, en ontdek de voordelen ervan!

Bekijk goedkope B&B’s in Londerzeel

Meest bezochte gemeenten in Oost-Vlaanderen

Vilvoorde | Leuven | Kessel-Lo | Tienen | Halle | Meise | Aarschot | Heverlee | Bierbeek | Scherpenheuvel-Zichem
| Dilbeek | Grimbergen | Asse |

You might be also interested in